Bouten, moeren, schroeven e.d. in o.a. Kuprodur Cu5 en Alumehrstoffbronze

Compleet programma, snel leverbaar en altijd van gerenommeerde producenten

  • Altijd A-kwaliteit

  • Snel leverbaar

  • Vragen? Laat het ons weten!

Bouten, moeren, schroeven e.d. in o.a. Kuprodur Cu5 en Alumehrstoffbronze

Ons assortiment bouten, moeren, schroeven e.d. in o.a. Kuprodur Cu5 en Alumehrstoffbronze geeft een indruk van de mogelijkheden van GNS Nederland. Of het nu gaat om bijvoorbeeld zeskantbouten in DIN931 of DIN933, binnenzeskantbouten in DIN912, moeren in DIN 934 of ringen in DIN125 of DIN127 ? Het is zowel breed als diep en gezien de enorme diversiteit aan afmetingen is enkel melding gemaakt van leverbare uitvoeringen. Materialen altijd afkomstig van gerenommeerde producenten waar geen concessies gedaan worden aan kwaliteit. Leverbaar in speciale koper- en bronslegeringen in o.a. 2.0853 CuNi1.5Si (Kuprodur Cu5), 2.0855 CuNi2Si (Kuprodur), 2.0966 CuAl10Ni (Alumehrstoffbronze) of andere kwaliteiten.

Wij informeren u graag over de door u gezochte materialen en/of kwaliteiten. U vindt in de pdf niet wat u zoekt? Dit betekent niet dat we moeten passen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent! Want hoewel met heel veel zorg gemaakt – en regelmatig verder uitgebreid – is ons leverprogramma natuurlijk nooit afgerond. GNS Nederland is altijd bezig om het verder te vervolmaken en te kijken waar we voor onze klanten toegevoegde waarde kunnen creëren. Wij houden ons daarom graag aanbevolen voor uw eventuele aanvullingen. Laat uw vragen bij ons achter en we informeren u graag over de mogelijkheden.

De producten zijn leverbaar in DIN en ASME / ANSI kwaliteiten en in veel gevallen met certificaten volgens EN10204, aanvullende PMI tests e.d.. In het kader van ons streven naar foutloze leveringen worden alle producten door onze mensen gecontroleerd waarna ze verpakt en naar u verzonden worden. Dit laatste gebeurt met onze eigen transport, met eigen chauffeurs of met gerenommeerde pakketdiensten waarbij u op de hoogte gehouden wordt van de status van de zending.

Op zoek naar bouten, moeren, schroeven e.d. in o.a. Kuprodur Cu5 en Alumehrstoffbronze?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet om ons te benaderen. We staan u graag te woord en willen graag met u meedenken over uw materiaal-behoeften. Onze mogelijkheden zullen u verrassen.

Neem contact met ons op.

Leuk om iets van u te horen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

info@gns-nederland.nl +31 40 368 22 70
Sluiten