Over ons / Visie

GNS Nederland is door jarenlange ervaring en opgebouwde expertise als geen ander in staat is om klanten op het juiste moment, tegen de juiste condities van dienst te zijn.

Wij proberen dit bij GNS Nederland te doen met ‘beide benen op de grond’. Zo maken we eenvoudige zaken niet onnodig ingewikkeld en houden we – bij voorkeur – ingewikkelde zaken eenvoudig. Onze persoonlijke manier van zakendoen blijkt aan te spreken bij een gestaag groeiende klantenkring” aldus Marc Slegers die samen met Wilfred Gofers de directie vormt van het bedrijf.

Als bedrijf is het belangrijk jezelf te blijven onderscheiden van de collega’s. Je kunt dit op een aantal manieren proberen te doen. “We merken dat onze klanten behoefte hebben aan betrouwbaarheid. Kiezen voor een leverancier die weet waar hij over praat en de gemaakte afspraken nakomt. Wij vinden het hierbij belangrijk te laten zien dat we voor kleine orders net zo hard lopen als voor de grotereOok daarbij geldt: Afspraak is afspraak”  vult Wilfred Gofers aan. “Alleen op die manier kun je werken aan langdurige samenwerking en daar is het ons uiteindelijk om te doen.”

Dat betrouwbaarheid hand in hand moet gaan met flexibiliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Een professionele organisatie moet altijd in dienst staan van de klant. Een gezonde dosis inlevingsvermogen behoort dan ook tot de standaardvaardigheden van onze mensen. “Als de welbekende nood aan de man is probeert GNS Nederland mee te helpen aan een oplossing”, aldus Marc Slegers. “We kunnen niet altijd een oplossing bieden, maar vinden in de meeste gevallen in ons netwerk toch de dingen die de klant moet hebben. Wij zijn vaak nog aan zet wanneer anderen al hebben moeten passen.” 

Zakendoen met GNS is altijd inclusief:   

  • Advies waarop u kunt vertrouwen.
  • Afspraken die staan.
  • Meedenken aan oplossingen.
  • Kwaliteit van A tot Z.
  • GNS-ers die er een sport van maken klanten tevreden te stellen.

Wellicht hebben we ook uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Wij nodigen u van harte uit om onze beloften in de praktijk te testen. Neem gerust met ons contact op. We zullen er voor zorgen dat u een passend antwoord op uw vraag krijgt.

Graag tot ziens,

Marc Slegers & Wilfred Gofers

Neem contact met ons op.

Leuk om iets van u te horen!

Heeft u een vraag?
Klik op de email link hieronder of vul het contactformulier in.
U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen!
Geen verkoop aan particulieren

info@gns-nederland.nl +31 40 368 22 70
Sluiten